Щодо постачання природного газу з 01 травня 2021 року по 30 квітня 2022 року

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ ТОВ «ЛУГАНСЬКГАЗ ЗБУТ»!

Наша компанія прагне до якісного і надійного забезпечення послуги газопостачання усім категоріям споживачів. Особлива увага приділяється взаємовідносинам з побутовими споживачами природного газу та грунтується на принципах клієнтоорієнтованості, прозорості, надійності, інформативності та оптимального ціноутворення.

Дотримуючись базових принципів та етики ділової поведінки, інформуємо про зміни, що відбулись на ринку природного газу, основні тенденції ринку природного газу та заходи, що вживаються ТОВ “Луганськгаз Збут” для забезпечення надійності постачання природного газу.

Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) прийнято Постанову №572 від 07.04.2021 року, якою затверджуються Зміни до деяких постанов НКРЕКП, а саме:

– Зміни до правил постачання природного газу;

– Зміни до типового договору постачання природного газу побутовим споживачам.

З детальною інформацією щодо внесених змін можна ознайомитись на офіційній інтернет-сторінці НКРЕКП.

На виконання вимог Постанови НКРЕКП №572 від 07.04.2021 року ТОВ “Луганськгаз Збут” розроблено і запропоновано побутовим споживачам базову річну пропозицію (Тарифний план – “Базовий 2021_2022”), детальна інформація (обов’язкові умови) щодо якої розміщена на власній інтернет сторінці за наступним посиланням: http://www.zbut.luggas.com.ua/dlia-kliientiv/taryfy-ta-tsiny/dlia-pobutovykh-spozhyvachiv/bazova-richna-propozytsiia.

З метою дотримання принципу оптимального ціноутворення, ТОВ “Луганськгаз Збут”, починаючи з березня 2021 року, здійснюється щоденний мониторинг ринкових цін і умов постачання природного газу.

На даний час, Товариством опрацьовуються альтернативні джерела закупівлі газу для подальшого постачання побутовим споживачам та опрацьовуються додаткові можливості формування додаткових комерційних пропозицій для побутових споживачів, спрямовані на здешевлення вартості природного газу.

За результатами проведеної роботи, ТОВ “Луганськгаз Збут” будуть також запропоновані комерційні пропозиції на постачання природного газу побутовим споживачам з додатковими більш привабливими умовами постачання газу (в тому числі зменшення вартості природного газу).